Taxibusje nodig? in regio Haarlem

Wanneer u met meer dan vier personen op vakantie of gezellig op stap gaat, is het wel zo prettig om ook samen een taxi te delen. Taxibusje Haarlem  is gespecialiseerd in groepsvervoer, ook voor 8+ personen. Onze taxibusjes zijn dan ook regelmatig te zien bij de diverse vakantieparken in de regio Zandvoort.

Groepsvervoer Haarlem en omgeving

U wilt een taxibus huren in Haarlem of de omgeving hiervan? Dan is Taxibusje Haarlem de naam die u zoekt! Wij beschikken namelijk over taxibussen met een capaciteit van maximaal 8 personen. Wij zijn een gerenommeerd taxibedrijf in de regio Haarlem. En dat is niet voor niets! U kunt bij ons namelijk rekenen op een uitstekende service tegen een vaste lage prijs. Interesse? Reserveer dan direct uw taxibus in regio Randstad bij Taxibusje Haarlem.

Wat kunt u verwachten wanneer u een taxibus huurt bij Taxibusje Haarlem?

Of u nu zakelijk of particulier reist, Taxibusje Haarlem is u graag van dienst om u met de taxibus naar de door u gewenste bestemming in Haarlem en omgeving te vervoeren. Dit geldt 24 uur per dag, voor 7 dagen per week. Onze chauffeurs brengen u snel, comfortabel en veilig naar de door u gewenste bestemming. Dit alles tegen een vaste prijs. Deze prijs is opgebouwd uit het starttarief, de duur van de rit en de gereden afstand. Aan extra voorrijkosten, nachttarieven en kosten voor bagage doen wij niet. Zo wordt een taxibusje in regio Haarlem wel heel voordelig!

Wat kost een taxibusje?

De kosten van een taxibusje zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het tarief wordt bepaald aan de hand van het starttarief, de af te leggen afstand en de duur van de taxirit. De overheid heeft per 1 januari 2020 maximumprijzen vastgesteld voor een taxibus om te voorkomen dat klanten teveel betalen. Het maximum starttarief is € 6,63. het maximum kilometertarief € 3,02. en het maximum tijdtarief per minuut is € 0,45. Een taxibedrijf als Taxibusje Haarlem stelt zelf de tarieven vast en houdt zich altijd aan de maximumtarieven.

Call Now Button023 - 4 4 4 4 023